Anális használat

 

Napjaink egyik népbetegsége a bélrendszeri betegségek.
Okai szerteágazóak, de egyik hatékony, mégis kíméletes kezelése lehet a beöntés, béltisztítás. A bélrendszeri betegségek kezelése sok orvosi vizsgálatot és néha műtéti beavatkozást is igényel. Minden vizsgálat előtt beöntéssel kell megtisztítani a végbél rendszerét.
A beöntés elfogadott terápia különbözõ tisztító kúrák és fogyókúrák részeként is.
Nem szabad figyelmen kívül hagyni korunk szabadabb szexuális igényeit sem, ezért foglalkoznunk kell a felmerülõ problémákkal. Az anális sex megkövetel egy mindennapi intim higiéniás tisztálkodást, melyben komoly szerepet játszik a végbél öblítése.
Ezen problémák kezelésére nyújt szakszerû, de mégis egyszerû megoldást, a MedCare Intimzuhany és a Complex kapszula  együttes használata.
A MedCare Intimzuhanynak és a Complex kapszulának a használatával gyorsan és biztonságosan végezhetünk beöntést, végbélkezelést. A kapszulát a zuhanynyélbe helyezzük, majd az Intim Applicátorfej használatával végezzük a beöntést. A kezelés során a kapszulából maximum egy liter víz bevitelével kioldódik a sókristály, majd a készülék mûködése automatikusan leáll.

complexsaltCOMPLEX SÓ KAPSZULA

1fázisú anális kapszula a MedCare Intimzuhanyhoz, vagy a SPA Multifunkciós zuhanyhoz Applicatorfejjel.

Összetétele

  • 100% NaCl ( Sókristály )

A kapszula sókristályokat tartalmaz, mely maximum 1 liter vízzel feloldódik és kiürül. Ezt követően a készülék működése automatikusan leáll. Íly módon megakadályozza, hogy túl sok víz kerüljön a bélrendszerbe.
A MedCare Intimzuhany kialakítása több beépített nyomáscsökkentő tényezővel rendelkezik, és biztosítja a víz egyirányú áramlását. Ez minimálisra csökkenti a kockázatot. A kezelés csak originál kapszula használatával lehet hatékony és biztonságos, így elkerülhető a nem megfelelő kezelés.
A kezelést otthoni körülmények között, külső segítség igénybevétele nélkül bárki el tudja végezni, néhány másodperc alatt.

Használata javasolt: 

  • székrekedés esetén
  • aranyeres panaszok enyhítésére
  • orvosi vizsgálatok, műtéti beavatkozások elõtt
  • anális sex elõtt és után
  • beöntéshez
  • méregtelenítésre, tisztító kúrák részeként (colon)
  • fogyókúrák részeként

Használati utasítás


PRELIMINARY EXPERIENCE OBTAINED DURING HOME IRRIGATION RELATED TO THE DEVICE INTIMSHOWER® APPLICATOR
Dr. László Hornok, Surgeon, Head Physician, Szent Rókus Hospital, Department of One-Day Surgery

Proctological experiance