Beöntés

Nem más, mint a végbél utolsó szakaszának kitisztítása a salakanyagoktól.

Az életben számos helyen alkalmazzák:

  • szorulásos emberen
  • méregtelenítő kúra elején és végén
  • anális szex előtt és után
  • proctológiai vizsgálat előtt

Mégis vannak, akik ok nélkül rettegnek ettől a módszertől, vagy kipróbálnák ugyan, de fogalmuk nincs, hogy készüljenek fel erre.

Nekik ajánljuk a MedCare Intimzuhanyt, mellyel egyedül, külső személy segítsége nélkül, egyszerűen és biztonságosan elvégezhető a művelet, pár másodperc alatt, zuhanyozás közben.

A pangó béltartalom rendkívül rossz hatással van a szervezetünkre, a kedélyállapotunkra.
Mindez toxikus anyagok felszívódásának az eredménye. Akik nem tudnak naponta legalább egyszer székletet üríteni, fokozottan ki vannak téve ennek a hatásnak.

A colon-hydrotherapia segít a rendszeres székletürítés, bél perisztaltika helyreállításában.
A tavasszal és ősszel-télen esedékes tisztító kúrák alapja a vastagbél megtisztítása
A fogyókúrák első lépése szintén a vastagbél tisztítása, mivel a lerakódott bélsárkő, iszap szerű pangó béltartalom akadályozza a jó felszívódást és a tápanyag hasznosulását.

Nem utolsó sorban a kezelés látványosan javítja a bőr állapotát. Krónikus bőrbetegségekben hatásos kiegészítés, mint a pszoriasis, ekzéma, de allergiákban is segít a diéta alatt alkalmazva A bőr állagának megőrzése és a bőr fiatalításának is része a külső kezelések mellett.

A beöntés egyszerű, házilag elvégezhető , mégis teljesen biztonságos módszere a
MedCare Intimzuhany

Tekerd le a zuhanyrózsa fejét, és tekerd a helyére a MedCare Intimzuhanyt
Csatlakozása nemzetközi standard (1/2 colos), a világon bármely gégecsőre
csatlakoztatható .Egy piperetáskában is elfér, így utazásaid során is könnyen
használhatod.

Állítsd a csaptelepet normál kádkifolyó állásba, majd állítsd be a víz hőmérsékletét egy kellemes, bőr-meleg vízfolyamra (se túl hideg, se túl meleg ne legyen) A csapot teljesen nyisd meg, ne félj a víznyomástól. A készülék önmaga le fogja csökkenteni a nyomást a szükségesre. Ha nem nyitod meg teljesen, akkor nem lesz elég az induló víznyomás a kapszula kiürítésére.
A MedCare irrigáló készülékbe több ponton víznyomás csökkentő tényezők vannak beépítve. Ilyen tulajdonsággal más készülékek nem rendelkeznek.

Illeszd a zuhany végét a végbélnyílásba úgy, hogy ne tudjon kifolyni a víz. Kicsit gyakorolni kell, de hamar meg lehet találni a megfelelő pózt. A könnyebb behelyezés érdekében vizes alapú sikosító használata ajánlott.
Ha meggyőződtél arról, hogy a víz hőmérséklete megfelelő, csak ezek után állítsd át a csaptelepet zuhany funkcióra. A vízbevitel azonnal megindul ! A kapszulában lévő sókristályok kb. 1 liter vízzel kioldódnak. A vízbevitel pár másodperc alatt megtörténik, majd a készülék működése automatikusan leáll. Ne izgulj, teljesen biztonságos, mert a kezelőfejbe beépített víz visszavezető csatornákon át a felesleges víz azonnal távozik, így nem alakulhat ki túlnyomás.
Ha az irrigáló működése leállt, húzd ki a végbélből a kezelőfejet, és csavard vissza a zuhanyrózsát a gégecsőre.
Egy rövid idő múlva kell menni a WC-re
A művelet megismételhető, ha úgy érzed, hogy a tisztítás még nem tökéletes.

Tudnivalók a biztonságos eszközről:
A beöntéshez, irrigáláshoz mindenkinek a ballonos, vagy ejtő tartályos készülékek jutnak az eszébe, pedig nem is gondolnánk, hogy némelyek még veszélyesek is lehetnek.

1.
A ballonos irrigálókat kézzel kell megnyomni, így a kézi erő juttatja be a folyadékot a végbélbe. De tudták Önök, hogy egy átlagos kézi erővel akár 4 bár nyomást is el lehet érni, ami nagyon sok. Az ilyen erővel a végbélbe juttatott folyadék hirtelen nem tud utat törni magának,és túlnyomást idézhet elő
Ezeknek a ballonos készülékeknek a kezelőfeje általában síma felületű, nincsenek rajta kialakítva vízvisszafolyást elősegítő csatornák. Szemben a MedCare Intimzuhannyal, amelynek a kezelőfején 4 db csatorna segíti a többlet víz azonnali visszafolyását, megakadályozva ezzel a túlnyomást.

2.
Bizonyos irrigáló készülékek némelyikének a kezelőfeje keskeny,kemény, hegyes végű. A végbél fala pedig vékony, sérülékeny. Ezeknek az eszközöknek a rossz szögben való használatával könnyen felsérthetjük, átszúrhatjuk a végbél falát.

3.
Az emberek nagy többsége nincs tisztában a beöntéshez szükséges, ugyanakkor elégséges víz mennyiségével, és főleg a beöntő folyadék koncentrációjával.
Az egyes eszközök űrtartalma vagy kevés, vagy sok. A ballon tartalmát csak többszöri nyomással lehet bejuttatni. Az egyes benyomások között a kezelőfejet ki kell húzni a végbélből, majd ismét behelyezni, különben a visszaszívás/ visszafertőzés veszélye áll fenn. Azt pedig, hogy ki mit tölt bele, a betegre van bízva.
Az ejtő tartályok űrtartalma pedig jócskán meghaladja az egyszerre biztonságosan bejuttatható víz mennyiségét.

Ehhez a kényes művelethez használjon biztonságos eszközt!