Az anális szex és veszélyei

Az anális szex nem tartozik a szokásos közösülési módszerekhez, de napjainkban egyre többen alkalmazzák. Ezért fontos foglalkozni az aktus veszélyinek megelőzésével és kezelésével.
A saját magunk és partnerünk egészsége szempontjából az aktus előtt és után végbél öblítés ajánlott!

Másik probléma akkor merülhet fel, ha az anális sexet követően az aktus közvetlenül a hüvelyen keresztül folytatódik.
rengeteg baktérium kerülhet anális szex után a vaginába, és ez félelemre ad okot. Az anális szexnek vannak veszélyei.

Az anális közösülés útján a hüvelybe fertőzést vihetünk át és folyást okozhatunk vele. A hímvesszőn is kialakulhat gyulladás. A végbélben is előfordulhat fertőzés, a közösülésből adódó sérülések miatt.

A közösülés előtt a végbél záróizma nem elég tág, tehát az első alkalommal illetve a későbbiekben is nagyon óvatos tágítás kell, hogy a közösülést megelőzze. Nagyon fontos a megfelelő síkosító szer alkalmazása. Ilyen például a vazelin és a paraffinolaj vagy vizes bázisú síkosító szer

Mi történik, ha szex közben megsérül a végbélnyílás?

Amennyiben sérülés keletkezett a végbélnyílás területén, akkor a sérült nyálkahártyán keresztül a baktériumok bejutva fertőzést okozhatnak. Előfordulhat olyan sérülés is, amely már nemcsak a felületes hámot érinti, hanem a mély rétegeket is. Ilyenkor orvosi vizsgálat és ellátás szükséges, mert a mélyre terjedő sérülések potenciális veszélye a későbbi széklettartási nehézség.

Vannak higiéniás szabályok, melyeket érdemes betartani!

Mindenképpen alapos tisztálkodás szükséges mind a két fél részéről anális közösülés előtt és után is!

Ehhez kínál egyszerű és biztonságos eszközt a MedCare Intimzuhany.

Tekerd le a zuhanyrózsa fejét, és tekerd a helyére a MedCare Intimzuhanyt
Csatlakozása nemzetközi standard (1/2 colos), a világon bármely gégecsőre csatlakoztatható. Egy piperetáskában is elfér, így utazásaid során is könnyen használhatod.

Állítsd a csaptelepet normál kádkifolyó állásba, majd állítsd be a víz hőmérsékletét egy kellemes, bőr-meleg vízfolyamra (se túl hideg, se túl meleg ne legyen) A csapot teljesen nyisd meg, ne félj a víznyomástól. A készülék önmaga le fogja csökkenteni a nyomást a szükségesre. Ha nem nyitod meg teljesen, akkor nem lesz elég az induló víznyomás a kapszula kiürítésére.
A MedCare irrigáló készülékbe több ponton víznyomás csökkentő tényezők vannak beépítve. Ilyen tulajdonsággal más készülékek nem rendelkeznek.
Illeszd a zuhany végét a végbélnyílásba úgy, hogy ne tudjon kifolyni a víz. Kicsit gyakorolni kell, de hamar meg lehet találni a megfelelő pózt. A könnyebb behelyezés érdekében vizes alapú sikosító használata ajánlott.
Ha meggyőződtél arról, hogy a víz hőmérséklete megfelelő, csak ezek után állítsd át a csaptelepet zuhany funkcióra. A vízbevitel azonnal megindul ! A kapszulában lévő sókristályok kb. 1 liter vízzel kioldódnak. A vízbevitel pár másodperc alatt megtörténik, majd a készülék működése automatikusan leáll. Ne izgulj, teljesen biztonságos, mert a kezelőfejbe beépített víz visszavezető csatornákon át a felesleges víz azonnal távozik, így nem alakulhat ki túlnyomás.
Ha az irrigáló működése leállt, húzd ki a végbélből a kezelőfejet, és csavard vissza a zuhanyrózsát a gégecsőre.
Egy rövid idő múlva kell menni a WC-re
A művelet megismételhető, ha úgy érzed, hogy a tisztítás még nem tökéletes.
Tudnivalók a biztonságos eszközről:
A beöntéshez, irrigáláshoz mindenkinek a ballonos, vagy ejtő tartályos készülékek jutnak az eszébe, pedig nem is gondolnánk, hogy némelyek még veszélyesek is lehetnek.

1.
A ballonos irrigálókat kézzel kell megnyomni, így a kézi erő juttatja be a folyadékot a végbélbe. De tudták Önök, hogy egy átlagos kézi erővel akár 4 bár nyomást is el lehet érni, ami nagyon sok. Az ilyen erővel a végbélbe juttatott folyadék hirtelen nem tud utat törni magának, és túlnyomást idézhet elő
Ezeknek a ballonos készülékeknek a kezelőfeje általában sima felületű, nincsenek rajta kialakítva vízvisszafolyást elősegítő csatornák. Szemben a MedCare Intimzuhannyal, amelynek a kezelőfején 4 db csatorna segíti a többlet víz azonnali visszafolyását, megakadályozva ezzel a túlnyomást.

2.
Bizonyos irrigáló készülékek némelyikének a kezelőfeje keskeny, kemény, hegyes végű. A végbél fala pedig vékony, sérülékeny. Ezeknek az eszközöknek a rossz szögben való használatával könnyen felsérthetjük, átszúrhatjuk a végbél falát.
Ezzel szemben a MedCare intimzuhany kezelőfeje tompa végű és rugalmas anyagból készült.
Használata nagyon egyszerű, biztonságos, kényelmes és bárhol külső személy segítsége nélkül egyedül is alkalmazható.